Edullista ja vaivatonta autonvuokrausta Uudellamaalla

Hinaus Alamäki Oy tarjoaa sijaisautot myös vaativissa tilanteissa

Jäikö auto korjaamolle? Vai siintääkö mielessä loma vailla autohuolia? Ulkoista autoasiat meille, niin voit keskittyä tärkeimpään eli ajamiseen, nauttimiseen ja määränpäiden saavuttamiseen.

Hinaus Alamäki Oy välittää myös silloin, kun omaa autoa ei voi käyttää. Tarjoamme ketterää autonvuokrauspalvelua yhteistyökumppanimme Scandia Rentin kanssa.

Scandia Rent -autovuokrausketjun jäsenenä pystymme vastaamaan monipuolisiin sijaisautotarpeisiin, olipa kyseessä sitten yritys tai yksityishenkilö. Autonvuokraus palvelee sinua Vihdin, Karkkilan, Hyvinkään, Nurmijärven, Järvenpään, Mäntsälän ja Lohjan alueella.

Voit vuokrata auton Scandia Rentin sivuilla tai soittamalla meille, jolloin sovimme vuokrauksesta suoraan puhelimessa. 

Soita meiltä sijaisauto allesi, puh. 050 554 7244!

Vuokra-auto tulee tarvittaessa luoksesi

Hinaus Alamäki Oy huolehtii vuokra-auton sinne, missä sinä olet. Kun suunnitelmat muuttuvat äkillisesti, ei välttämättä ole mahdollista lähteä noutamaan vuokra-autoa itse. Täyden palvelun yrityksenä ymmärrämme yllättäviä tilanteita ja tarjoamme joustavaa palvelua, joka auttaa asiakasta pulassa.

Jos tarvitset vuokra-autoa, muttet pääse itse noutamaan sitä, kuljetamme vuokra-auton luoksesi. Kuljetus tehdään hinausautomme lavalla, joten autoa ei tarvitse lähteä erikseen hakemaan autovuokraamon toimipisteestä.

Vakuutuksella maksuton vuokraus

Muista hyödyntää vakuutukseesi kuuluvat palvelut! Jos vakuutuksesi kattaa sijaisauton, on autonvuokraus sinulle maksutonta. Vaikka vakuutuksesi ei kattaisi sijaisautoa, Hinaus Alamäki Oy tarjoaa auton aina edulliseen hintaan.

Vuokra-auto alle pikana?

Ota yhteyttä »

Käyntiosoite Scandia Rent

Metsämutilantie 2, 05460 Hyvinkää

Puh. 0400 199 401
Sähköposti: hyvinkaa@scandiarent.fi

Hinaus Alamäen autot hurisevat myös sosiaalisessa mediassa.
Hyppää mukaan matkaamme!